Részecskeszűrő DNF128 (K9K) Nissan Juke

534 

Leírás

Nissan részecskeszűrő. Nissan Juke részecskeszűrő.

Marka Modell Engine
code
kW Engine
cc
Date
from
Date
to
ÉRDEKEL
Nissan Juke K9K 82kW 1461 01/01/2010 01/12/2013


ÉRDEKEL AZ ALÁBBI RÉSZECSKESZŰRŐ:

Áraink csereszűrő leadása esetén érvényesek. Csereszűrő hiánya esetén a gyártó környezetvédelmi felárat számol az új részecskeszűrőre, melynek összege típustól függően 30€-tól 80€-ig alakul.

Részecskeszűrő GARANCIA

Termékeinkre 12 hónap jótállási időt vállalunk km-től függetlenül!

Cégünk kizárólag új és jótállással rendelkező termékeket forgalmaz. A jótállási és szavatossági idő kezdete a számla dátuma.
A jótállási és szavatossági igény abban az esetben érvényesíthető, ha a jármű tulajdonosa be tudja mutatni a garanciális ügyintézéshez szükséges dokumentumokat:

>Beszerelési nyilatkozat a beszerelést követő teszt eredményekkel
>Gépjármű forgalmi engedélyének másolata
>Vásárlást igazoló bizonylat
>A jótállási bizonylatban kért összes dokumentum bemutatása

TERMÉK és MINŐSÉG

EURÓPA EGYIK LEGNAGYOBB RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS KATALIZÁTOR GYÁRTÓJÁVAL MŰKÖDÜNK EGYÜTT, AKI AZ ÁLTALA ELŐÁLLÍTOTT RÉSZECSKESZŰRŐKBEN A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁT ALKALMAZZA ÉS FOLYAMATOS INNOVÁCIÓKKAL GARANTÁLJA, HOGY VÁSÁRLÓINK MINDIG A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ DPF/FAP SZŰRŐKET VÁSÁROLHASSÁK MEG!

Gyártás előtt minden termék különleges teszten esik át és előre programozott, eredeti motorral ellátott próbapadokon van kipróbálva és csak ezt követően kerülnek gyártásra!

Fontos tudni, hogy megjelentek a piacon az olcsó kínai szűrők, amelyek minősége messze nem felel meg az elvárt EU normáknak. Nem felel meg, mert a gyártás során ugyanazt a rossz minőségű kerámia betétet használják az 1600 és a 3000 cmmotorokhoz egyaránt.

Óvakodjanak a túlságosan olcsó, rossz minőségű szűrőtől, felesleges kiadásoktól!

A cégünk által forgalmazott részecskeszűrők ára töredéke az új, eredeti szűrők árának, minőségben pedig nem különbözik azok minőségétől!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Hívjon bizalommal:  36 30 288 1121