Részecskeszûrõ PPG1169 (OM651 (2.1 CDI)) Mercedes Sprinter 313

489 

Cikkszám: 574852edab6b Kategóriák: ,

Leírás

Mercedes részecskeszûrõ. Mercedes Sprinter 313 részecskeszûrõ.

Marka Modell Engine
code
kW Engine
cc
Date
from
Date
to
ÉRDEKEL
Mercedes Sprinter 313 OM651 (2.1 CDI) 07/2009 0


ÉRDEKEL AZ ALÁBBI RÉSZECSKESZÛRÕ:

Áraink csereszûrõ leadása esetén érvényesek. Csereszûrõ hiánya esetén a gyártó környezetvédelmi felárat számol az új részecskeszûrõre, melynek összege típustól függõen 80Euró-tól 180Euró-ig alakul.

Részecskeszûrõ GARANCIA

Termékeinkre 12 hónap jótállási idõt vállalunk km-tõl függetlenül!

Cégünk kizárólag új és jótállással rendelkezõ termékeket forgalmaz. A jótállási és szavatossági idõ kezdete a számla dátuma.
A jótállási és szavatossági igény abban az esetben érvényesíthetõ, ha a jármû tulajdonosa be tudja mutatni a garanciális ügyintézéshez szükséges dokumentumokat:

>Beszerelési nyilatkozat a beszerelést követõ teszt eredményekkel
>Gépjármû forgalmi engedélyének másolata
>Vásárlást igazoló bizonylat
>A jótállási bizonylatban kért összes dokumentum bemutatása

TERMÉK és MINÕSÉG

EURÓPA EGYIK LEGNAGYOBB RÉSZECSKESZÛRÕ ÉS KATALIZÁTOR GYÁRTÓJÁVAL MÛKÖDÜNK EGYÜTT, AKI AZ ÁLTALA ELÕÁLLÍTOTT RÉSZECSKESZÛRÕKBEN A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁT ALKALMAZZA ÉS FOLYAMATOS INNOVÁCIÓKKAL GARANTÁLJA, HOGY VÁSÁRLÓINK MINDIG A LEGMAGASABB MINÕSÉGÛ DPF/FAP SZÛRÕKET VÁSÁROLHASSÁK MEG!

Gyártás elõtt minden termék különleges teszten esik át és elõre programozott, eredeti motorral ellátott próbapadokon van kipróbálva és csak ezt követõen kerülnek gyártásra!

Fontos tudni, hogy megjelentek a piacon az olcsó kínai szûrõk, amelyek minõsége messze nem felel meg az elvárt EU normáknak. Nem felel meg, mert a gyártás során ugyanazt a rossz minõségû kerámia betétet használják az 1600 és a 3000 cmmotorokhoz egyaránt.

Óvakodjanak a túlságosan olcsó, rossz minõségû szûrõtõl, felesleges kiadásoktól!

A cégünk által forgalmazott részecskeszûrõk ára töredéke az új, eredeti szûrõk árának, minõségben pedig nem különbözik azok minõségétõl!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Hívjon bizalommal:  36 30 288 1121